Cümə axşamı, 28 Mart 2024

Pulsuz elanlar saytı

Bəner
  Внимание!
Срок актуальности объявления истек. Воспользуйтесь поиском для подбора аналогичных предложений.


✺Turniket sistemleri – Azerbaycanda satisi ✺ 055 245 89 79✺
XİDMƏTLƏR digər xidmətlər
 
✺Turniket sistemleri – Azerbaycanda satisi ✺ 055 245 89 79✺
Turniket kontrol edilen erazilerde istidafe ucun uygundur. Yeni girise ve ya cixisa mehdudiyyet qoymaq, elece de vaxta nezaret etmek ucun ideal vasitedir. Turniketlerin ferqli novleri movcuddur:
*Suretli kecid turniketi (fast turniket, suseli turniket)
*Bel turniketi (turniket-tripod, cutayaqli ve ya tekayaqli turniket)
*Engelli turniket (VIP turniket, swing gate turniket, yarpaq turniket, magaza turniketi)
*Boy turniket ve s.

Suretli kecid turniketleri (fast turniketler) - daha cox insanlarin giris-cixislarini nizamlamaq ve nezaret etmek ucun istifade edilir. Intensive olaraq istifade edildikde bele bu turniketler problem vermir. Bu sebebden suretli kecid turniketleri daha cox insan axini olan erazilerde tedbiq edilir. Ustelik paslanmaz materialdan ve xususi boyadan istifade edildiyi ucun bir cox mekanlara uygun gelir. Estetik olaraq butun mekanlarda hormoniya yaradir.

Turniket – tripod metro, avtovagzal, ticaret merkezlerinde, aeroportlarda, xestexanalarda ve s.kimi erazilerde istifade edile biler. Bu turniketlerin bir sira modelleri movcuddur: divar tipli, dusen qollu, tek ayaqli, cut ayaqli

Engelli turniket daha cox serbest kecid vermek ve ya kecidin bir terefli oldugunu gostermek ucun istifade edilir. Daha cox supermarket, ticaret merkezlerinde, novbe olan yerlerde istifadesi uygundur. Bu turniketlerin qollari uzerine her hansi bir yazi ve ya isare de qoymaq mumkundur.

Boy turniketleri insane boyundan boyuk olmasi ile secilir. Stadion, konsert zallarinda ve bu tip erazilerde istifade edile biler. Turniketler insan boyundan hundur oldugu ucun axinini qarsini alir. Boy turniketler hebsxanalarda, xestexanalarda, yuksek guvenliiye ehtiyac olan erazilerde, dovlet qurumlarinda rahatliqla istifade edile biler. Daxilde ve xaricde istifade edile biler. Bu turniket tiplerinin de bir sira modelleri var dordqollu, ucqollu). Hundurlukleri esasen 225 sm.olur. Boy turniketlerin agirligi da modellerine uygun olaraq deyisir. Lazim olduqda ise qollari serbest kecid vere biler.

Etrafli melumat ucun:
☎ (055) 245 89 79
Mujgan R..
✉ tehlukesizlik.alpha@gmail.com
Daxil edən:Alpha
Şirkət və ya firma (əgər varsa):Alpha
Şəhər: Bakı
Telefon 1:0554508808
E-mail:elan müəllifinə E-mail göndərin
Daxil olundu:27.01.2021
Son tarix:28.03.2021
Baxılıb:17
Elan № 00055626
«XİDMƏTLƏR» bölümünün digər elanları «digər xidmətlər» altbölümünün digər elanları
Elan müəllifinin digər elanlarıBu firmanın digər elanları Alpha
Elan daxil et