Cümə axşamı, 28 Mart 2024

Pulsuz elanlar saytı

Bəner
  Внимание!
Срок актуальности объявления истек. Воспользуйтесь поиском для подбора аналогичных предложений.
Biorevitalizasiya proseduru Bakida 055 444 46 17
XİDMƏTLƏR digər xidmətlər
 
Biorevitalizasiya proseduru Bakida 055 444 46 17
Biorevitalizasiya (tebii canlanma) – deri noqsanlarini aradan qaldirmaq ucun tetbiq olunan profilaktik ve korreksiyaedici metodlardan biridir. Bu zaman deriye qialuran tursusu verilir. Qialuran tursusu huceyrearasi maddeden ayrilan hidrokolloid maddedir. Kollogen ve elsatinin sintezi derinin nemlenmesine xidmet edir.
Deride quruluq, elastikliyin itmesi kimi hallrda bu prosedurdan istifade etmek olar. Nemlendirme ucun en effektli usul qialouron tursusudur.
Xirda qirislaqin aradan qaldirilmasi ucun de biorevitalizasiya xidmetinden istifade edile biler. Bu yalniz qocaliq zamani deyil, profilaktik olaraq, onceden de istifade edile biler.
Zedeli derini berpa etmek ucun de Biorevitalizasiyadan istifade edile biler. Zede olan hissede qialuron tursusu konsentrasiyanin pozulmasini tebii yolla artirir, prosesi suretlendirir ve neticede canlanma prosesi baslanir.
Biorevitalizasiya derinin saglam olmayan rengine (rengin boguq olmasina, piqment lekelerine, gozaltindaki qara halqalara) de musbet tesir gosterir, rengin berpa prosesini qaldirir.
Mesamelerin genislenmesi ve piy vezilerinin hedden artiq yag ifrazi – deri ucun problemdir. Biorevitalizasiya butun bu problemleri aradan qaldirmaq ucun hell yoludur.
Ünvan Maqsud Əlizadə 42
Bioderm
+99455 444 46 17
irina.kosmetoloq@gmail.com
Sevda x.
Daxil edən:Dr. İrina Rzayeva
Şirkət və ya firma (əgər varsa):Baki
Şəhər: Bakı
Telefon 1:0554444617
E-mail:elan müəllifinə E-mail göndərin
Daxil olundu:14.12.2018
Son tarix:12.02.2019
Baxılıb:27
Çap et Elan № 00045653
«XİDMƏTLƏR» bölümünün digər elanları «digər xidmətlər» altbölümünün digər elanları
Elan müəllifinin digər elanlarıBu firmanın digər elanları Baki
Elan daxil et